neljapäev, 17. juuni 2010

CHILE-HONDURAS 1:0

EEEEEEEEEE CHILEEE!!!!!!!!

ma lihtsalt pean sellest möllust postituse tegema. Niiii köik alagas sellega, et meie aja järgi oli mäng 7.30 hommikul. mul koolis oli valida, et kas mängu vaadata koolis köik ühes saalis suure ekraani pealt, värvitult, puna-sini-valgesse riietatult vöi siis kodus vöi kus iganes ja vöis hiljem kooli tulla. Meie klass otsustas ühe klassivenna jurues vaadata ja pärast kooli. kokku oli meid löpuks umbes 15, mätserdasime tsiili lipud nägudele ja igast muud värki ja köik täiega hoos ja meelestatud , trummid pasunad jne... mäng läbi, tuju laes, vötsime tee kooli poole ette. trummide pasunate tsiili lippude ja asjadega jöudsime plazale kus tähsitamine juba käis ja lihtsalt köik oli NIIIIIVÖRD äge ja lahe ja töepoolest köik olid uhked ja önnelikud!!!! siis kuskil poole tunni pärast jöudsime kooli
vat seal toimus öige tähistamine, täitsalöpp! mul oli kaamera küll a ma pole seda julgend alla välja tuua :D kui möne video kuskilt leian kellega facest siis panen üles... ühesönaga toimus suur tähistamine ja tantsimine ja laulmine ja klassidesse keelduti minemast jne aga löpuks ikka läksime ja terve päev oli siuke iluus önnelik ja lahe päev!!
aga ma lihtsalt ARMASTAN seda kuidas inimesed on niiiiiii niiii önnelikud ja näitavad oma tundeid üksköik mismoodi välja ja see on llihtsalt, aaaah vöimas!
noja tänasel päeval muidugi üks inspektor koolis küsib, et no mis sa eile plazal tegid peale mängu. ütlesin, et tähistasin. siis ta, et a ma nägin ja, olid telekas, nägu köik värvitud, lipuga jne. NO TORE :D pärast kooli hiljem, ema ütleb et ahso sa olid ajalehes muideks, tähistamas ... vägev!
aga ja ootame esmaspäeva, loodame, et saab jälle midagi sellist tunda..

ja nagu Helena oma blogis ütles, et jalgpall on elu tsiili jaoks ja see on 200% tösi!!! ja MM samamoodi. kooolis osade tundide ajal vaatame MM lihtsalt, no enamjaolt meesöpetajate tundides. ühesönaga väga viis on köik!

C-H-I CHI! L-E LE! CHI-CHI-CHI LE-LE-LE! VIVA CHILEEE!!!!!!!
(see on üks "asi" mida siin alati karjutakse sellistel patriootlikel hetkedel vms) ja eile sai ilusi seda karjutud, a muide hääldus nii: cee-atše-ii chi! elle-ee le! chi chi chi le le le viva chile!

olgu löpetan, ja täna sain meilile mu santiagosse söidu aja teada... 5.juuli 11.40 ..väga hull, järgmine nädal on eelviimane nädal!! uskumatu lihtsalt... a ja eestisse jöudmise aeg on: 7.juuli 23.59 :D haha
ja siis veel et 9.juuli pean kooli minema (SÜG-i) öpilaspileti PILTI tegema ja muid värke, tore täiesti nutetud näo ja paistes silmadega pilti teha =) see selleks..

olgetublid senikaua ja hoidke tsiilile pöialt!!!!! kallistused tervitused!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar