neljapäev, 3. detsember 2009

eile sattusin v2ga huvitava saate peale: "America`s most smartest model"
vat see on tase seal! kahjuks l2ks just lollRachel (kaks Rachelit ja teda hyyti siis lolliks Racheliks) v2lja, tyyp ei oskanud ringi paberilt v2lja l6igata ja ei teadnud, mis asi on romb ja yldse intelligentsust lausa kiirgab saatest:D saab v2hemalt naerda!
muidu m6tlesin, et jagan oma tunniplaani teiega. hetkel on teistsugune, kuna teeme protesti t6ttu kaks n2dalat tunde 2ra j22nud tunde j2rgi. viimane koolip2ev see t6ttu 30.detsember. a ja yhest kaheni on l6unapaus. ja praegu siis k6ik p2evad 17.20-ni. aga koolip2evi tervikuid vaid kokku umbes 10 j22nud. nii, et ei vingu:D eksameid ei pea tegema vist. v2hemalt hisp. keelt mitte. kuna keskmine hinne 7.0 ehk maksimum seal:D ja kui alla 6.0 peab tegema. ja matet ei tea veel, v6ibolla. aga ja ongi aint mate ja hisp. keel see aasta.
muidu ilmad on suvised..homseks lubab 32 kraadi... tyypiline detsember mul.
jaja mis veel, ahso aeg on lihtsalt v2ga m2rkamatult m66da l2inud, et see on jube. lendaaab. Andi, sveitsi kutt, kes semestriks tuli, peaks mingi n2dala vms p2rast juba 2ra minema. yhes6naga ta oli aint mingi 4 pool kuud. aga siiski imelik m6elda.
aga egas midagi, naudin oma vahetusaastat t2iel rinnal ja teen plaane tagasitulekuks =) kylla ma m6tlen, mitte elama:D 2rge valesti aru saage!

kenaid advendikaid, siin sellist asja ei eksisteeri, adioos!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar