esmaspäev, 14. detsember 2009

valimised ja muu

eile olid presidendivalimised, l2heb teise ringi h22letuseks, ehk ei ole v6itjat veel eksole. aga mida see kaasa t6i? eilne p2ev oli alkoholimyyk keelatud, paljud kaubanduskeskused suletud. mida veel? OHTRALT valimisplakateid, see mis eestis on, see pole selle k6rvalt mitte midagi. siin lihtsalt topitakse absoluutselt k6ikv6imalikesse kohtadesse ja iga 5 meetri tagant, puude otsa riputatakse ka. olen algusest peale Piñera poolt olnud, lihtsalt tal k6ige sympaatsem n2gu:D ja teisip2eval oli siin meie nii6elda spordihoones v6i v6imlas tema mingi valimispropaganda vms, yhes6naga mingi poliitika yritus. m6tlesin, et a mingi igav m6ttetu jutuajamine, aga vahetpole l2hme ikka Karimaga, et n2ha jne. nonii seitsmest pidi hakkama, j6udsime seitsme ajal v6imla l2hedusse. j2rjekord, et sisse saada oli t2nava l6puni!!! politsei pani need torbikud ette, et autod siis sisse ei saaks s6ita. sebisime ennast kiiresti sealt j2rjekorra eestpoolt otsast sisse, nii l2hme uksest sisse, MEELETU rahvas. lihtsalt hullumaja, liikumisruum 10 cm. see oli t6epoolest selline rahvahulk seal, et... ja p2rast seda yritust hakkas mulle poliitika meeldima:D siin on see l6bus lahe, inimesed tantsivad laulavad jne. eestis on t6sine igav... igatahes kohal oli kolm ministri vms kandidaati. need pandi ka tantsima, olid seljaga rahva poole ja h66ritasid oma puuse ja tagumikke, jah just need kandidaadid! siis toodi 10 vanemat naisterahvast lavale, toimus "miss sensuaal"-i valimine.nad pidid neile kandidaatidele siis sensuaalset tantsu tantsima. oli veel kaks ansamlit, rytmikad laulud ja rahvas laulis tantsis. v2ga m6nus 6hkkond! natuke r22kisid need juttu, aga mitte yldse pikalt ja igavalt vaid jah yhes6naga k6ik v2ga OK! neljap2eval oli plazal teise kandidaadi Frei samataoline yritus. olin muidugi ka esindatud! ja see oli veel lahedam, muusika oli veel 2gedam ja sisi tansisime seal yheni 66sel. ahoi! :D
yksp2ev p2rast l6unapausi j6udsime kooli tagasi, tuleb mingi tundmatu poiss meie juurde, tuleb mo nina ette ja ilma s6nagi lausumata t6stab oma pluusi ylesse. miks? et oma nibur6ngast esitleda! see oli p2ris haige ikka ja siis lihtsalt l2ks minema..
p2ikese poolt olen 2ra p6letatud... siinne p2ike v2ga ohtlik, k6ik seda mulle enne r22kinud ja eks peab ikka omal nahal ju k6ik 2ra tundma. nyyd on, p2rast 2 tunnist r6dulolekut neljap2eval, siiani k6ht niiii valus, magada ei saa korralikult. selline nagu oleks tikutulega m66da k6htu k2idud. nyyd ma usun, et see ON ohtlik. kuna osoonikiht 6huke ja augud seal jajamh:D poes ainult p2ikesekaitsekreeme myyakse, arusaadav.

nyyd ma v2sisin 2ra kirjutamisest, kunagi j2lle!
keni pyhasid vms!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar