kolmapäev, 22. juuli 2009

Holaaa!

Löpuks tšiilis siis. jaa ajavahe hoopis 7 tundi nii et meil siin alles veerand kaheksa. Lennud läksid köik hästi, kui see välja arvata, et ilma kohvrita hetkel olen :) väidetavalt peaks homme kätte saama, loodame. ja Helena ütles lennukis just, et meil polegi midagi viltu läinud, et nüüd vöiks midagi juhtuda ka. jöuame lennukist maha, hakkame kohvreid ootama ja siis kutsutakse kölaritest vms minu nime. tore :D aga ei oligi tore seigelda seal. köik yfukad on ülitoredad jällegi ja vahetusöpilasi kokku on siin 65 vist.
Pariisis oli väga tore, köndisime umbes 10 minutit ühest terminalist teise, siuke väiksemat sorti lennujaam oli. Ja seal nägime juba šveitsi ja taani VÖPe ka.
Nüüd oleme siin hotellis. siin köik bassein ja puha, aga oleks siis ujumisriideid ka :D a muidu ilm on ikka päris päris jahe ja meie toa radiaator ei tööta. Ja enne tulekut muidugi töstsin jope kohvrist välja, tark tegu:) Olen ühes toas koos ühe sakslase ja soomlasega. Söime siin löunat, täiitsalöpp mingi 4 käiguline..aga ei väga hea oli. esimeseks mingi nö salat(mais, herned, tomat ja mingid imelikud asjad veel) siis seenesupp, mis oli väga hea, siis praad(mingi liha ja kartulipudru moodi asi) jaa löpuks magustoit(jääätis). ja nüüd umbes tunni aja pärast öhtusöök. siin näljatunnet küll tundma vist ei pea.
aga jah ma löpetan praegu.. ehk kijrutan veel täna, kui jöuab. besos! adios:)

2 kommentaari:

  1. TE OLETEGI KOHAAAL! Niisuperlahe!:) Tervitused ja edu!

    VastaKustuta
  2. Tore, et kõik ilma suuremate sekeldusteta läks ja loodetavasti saad oma kohvri ka tagasi! :)
    Ole hästi tubli ! kallid. :)

    VastaKustuta